Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met rode kool, krenten en rozijnen
PT20M
Aardappelpuree met rode kool, krenten en rozijnen
Een heerlijk aardappelpuree met rode kool, krenten en rozijnen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met rode kool, krenten en rozijnen te bereiden
Aardappelen gaar koken in licht gezouten water, afgieten en pureren, kruiden, melk en boter toevoegen.
Rode kool, krenten en rozijnen eronder mengen.
Serveer de puree zeer warm.
Rode kool, krenten en rozijnen eronder mengen.
Serveer de puree zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.