Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: puree met cordon bleu en rode kool met opgestoofde partjes appel
PT40M
Dagschotel: puree met cordon bleu en rode kool met opgestoofde partjes appel
Een cordon bleu of schnitzel cordon bleu is een gepaneerd of ongepaneerd stuk kippenvlees, rundvlees of varkensvlees, gelijk aan een schnitzel, maar gevuld met ham en kaas. Als kaas wordt Emmentaler, Gruyère of Raclette gebruikt.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: puree met cordon bleu en rode kool met opgestoofde partjes appel te bereiden
- De fijn gesneden rode kool opstoven met de suiker en azijn de twee appels geschild en in blokjes gesneden evenzeer toevoegen. Aardappelen beetgaar koken afgieten en pureren kruiden met peper, zout en muskaatnoot voeg een klontje boter toe. De ene appel ongeschild in partjes gesneden even beetgaar opstoven in een beetje boter als laatste de perensiroop toevoegen. Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.