KookJij

Dagschotel: puree met cordon bleu en rode kool met opgestoofde partjes appel

Een cordon bleu of schnitzel cordon bleu is een gepaneerd of ongepaneerd stuk kippenvlees, rundvlees of varkensvlees, gelijk aan een schnitzel, maar gevuld met ham en kaas. Als kaas wordt Emmentaler, Gruyère of Raclette gebruikt.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: puree met cordon bleu en rode kool met opgestoofde partjes appel te bereiden

  1. De fijn gesneden rode kool opstoven met de suiker en azijn de  twee appels geschild en in blokjes gesneden evenzeer toevoegen. Aardappelen beetgaar koken afgieten en pureren kruiden met peper, zout en muskaatnoot voeg een klontje boter toe. De ene appel ongeschild in partjes gesneden even beetgaar opstoven in een beetje boter als laatste de perensiroop toevoegen. Serveer deze dagschotel zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst