Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: peterselie-puree met appelcompote en bloedworst in ontbijtspek gewikkeld
PT30M
Dagschotel: peterselie-puree met appelcompote en bloedworst in ontbijtspek gewikkeld
Voor de liefhebbers van bloedworst.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: peterselie-puree met appelcompote en bloedworst in ontbijtspek gewikkeld te bereiden
- Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water, giet af en pureer. Voeg olijfolie en kruiden toe meng zeer goed samen met de peterselie fijn gehakt. De appels schillen in blokjes snijden deze opstoven in een beetje boter en kaneel toevoegen. Draai het ontbijtspek rond de bloedworsten bak deze in boter gaar aan. Serveer zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Erwin Elens zegt:
Anna Koudys zegt:
Volgende keer maar eens mee nemen uit den Belgiek ;-)
Anna Koudys zegt: