KookJij

Dagschotel: puree vergezeld van appelcompot en bloedworst

Een dagschotel voor de liefhebbers
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo, Blondy & Ziva
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: puree vergezeld van appelcompot en bloedworst te bereiden

  1. Aaardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden deze gaar koken in licht gezouten water. Appels schillen in blokjes snijden deze in boter beetgaar stoven samen met de suiker en kaneel. Als laatste de fijn gesneden rucola eronder mengen. Bloedworsten knapperig aanbakken in boter, giet de aardappelen af en pureer meng de kruiden, boter en melk eronder. Serveer deze dagschotel zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst