Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: puree vergezeld van appelcompot en bloedworst
PT30M
Dagschotel: puree vergezeld van appelcompot en bloedworst
Een dagschotel voor de liefhebbers
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo, Blondy & Ziva
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: puree vergezeld van appelcompot en bloedworst te bereiden
- Aaardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden deze gaar koken in licht gezouten water. Appels schillen in blokjes snijden deze in boter beetgaar stoven samen met de suiker en kaneel. Als laatste de fijn gesneden rucola eronder mengen. Bloedworsten knapperig aanbakken in boter, giet de aardappelen af en pureer meng de kruiden, boter en melk eronder. Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.