Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel voor de herfstdagen
PT45M
Dagschotel voor de herfstdagen
Eenvoudige kost rode kool met natuuraardappelen en vleesbroodje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel voor de herfstdagen te bereiden
- Aardappelen schillen in vier snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water. Rode kool samen met de appels, azijn, honing en suiker gaar stoven. Gehakt mengen met het ei en chapelure (paneermeel) deze goed kruiden maak er een broodje van en gaar bakken in boter. Serveer deze herfstschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.