KookJij

Aardappelpuree met spruiten en rucola

Een heerlijk aardappelpuree met spruiten en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met spruiten en rucola te bereiden

Aardappelen gaar koken in een beetje zout. Spruiten in ringen snijden zowel de rode ui dit samen goed aanbakken in een beetje boter, voeg dit bij de aardappelen het eitje, peper en muskaatnoot evenzeer toevoegen en dit alles pureren.Als laatste de fijn gesneden rucola er onder mengen. Voor de afwerking een beetje spruiten, champignons en ui aanstoven. Schik de puree op bord met in het midden de aangestoofde groentjes en werk af met rucola. Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo J.rucola is raketsla of ook soms notenbladsla genoemd.Groetjes van ons 3 :);):p
J.Brandsma Dijkstra

J.Brandsma Dijkstra zegt:
Wat is rucola?