Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met spruiten en rucola
PT20M
Aardappelpuree met spruiten en rucola
Een heerlijk aardappelpuree met spruiten en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met spruiten en rucola te bereiden
Aardappelen gaar koken in een beetje zout. Spruiten in ringen snijden zowel de rode ui dit samen goed aanbakken in een beetje boter, voeg dit bij de aardappelen het eitje, peper en muskaatnoot evenzeer toevoegen en dit alles pureren.Als laatste de fijn gesneden rucola er onder mengen. Voor de afwerking een beetje spruiten, champignons en ui aanstoven. Schik de puree op bord met in het midden de aangestoofde groentjes en werk af met rucola. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: