KookJij

Aardappelsalade I (Fris)

Een heerlijk aardappelsalade i (fris) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2-3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelsalade I (Fris) te bereiden

De suiker oplossen in het citroensap
Dan de mayo toevoegen met alle andere kruiden en bijvoegsels.Dit geheel goed,maar voorzichtig door de aardappels roeren.Lijkt het te droog worden dan extra erbij doen olie en/of yoghurt

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Deze aardappelsalade kan de dag voor het gebruik worden gemaakt.Zet hem dan wel weg in de ijskast.
Voor het opdienen eerst weer op kamertemperatuur laten komen.
Optioneel :2-3 theelepels geraspte verse gember erdoor.
""""""""""""""Fijn gesneden ontpitte en ontvelde tomaten is
''''''''''''''''''''''''''''ook een optie,enz,enz

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

riet60

riet60 zegt:
Gemaakt voor bij de BB heerlijk
Een blijvertje
deuxchapeaux

deuxchapeaux zegt:
Beste Irmgard,
Zeste is de dungesneden of geraspte schil (zonder wit)van bv citroen,limoen,sinaasappel.Het wordt gebruikt om een extra smaakdimensie en aroma te geven aan gerechten.
Vaak is het zo dat "zeste" wordt gebruikt bij recepten met citroensap,limoensap,sinaasappelsap.Je verkrijgt het om bv een citroen te bewerken met een scherp mesje,dunschiller of "zesteur".Niets geheimzinnigs dus en het kost niets extra.
Jan A:?
Irmgard Segerink

Irmgard Segerink zegt:
Wat moet ik me voorstellen bij zeste?