Deze aardappelsalade kan de dag voor het gebruik worden gemaakt.Zet hem dan wel weg in de ijskast.
Voor het opdienen eerst weer op kamertemperatuur laten komen.
Optioneel :2-3 theelepels geraspte verse gember erdoor.
""""""""""""""Fijn gesneden ontpitte en ontvelde tomaten is
''''''''''''''''''''''''''''ook een optie,enz,enz
Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade I (Fris)
PT60M
Aardappelsalade I (Fris)
Een heerlijk aardappelsalade i (fris) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2-3 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade I (Fris) te bereiden
De suiker oplossen in het citroensap
Dan de mayo toevoegen met alle andere kruiden en bijvoegsels.Dit geheel goed,maar voorzichtig door de aardappels roeren.Lijkt het te droog worden dan extra erbij doen olie en/of yoghurt
Dan de mayo toevoegen met alle andere kruiden en bijvoegsels.Dit geheel goed,maar voorzichtig door de aardappels roeren.Lijkt het te droog worden dan extra erbij doen olie en/of yoghurt
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
deuxchapeaux zegt:
Zeste is de dungesneden of geraspte schil (zonder wit)van bv citroen,limoen,sinaasappel.Het wordt gebruikt om een extra smaakdimensie en aroma te geven aan gerechten.
Vaak is het zo dat "zeste" wordt gebruikt bij recepten met citroensap,limoensap,sinaasappelsap.Je verkrijgt het om bv een citroen te bewerken met een scherp mesje,dunschiller of "zesteur".Niets geheimzinnigs dus en het kost niets extra.
Jan A:?
riet60 zegt:
Een blijvertje