Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla de Troubadour
PT30M
Aardappelsla de Troubadour
Een heerlijk aardappelsla de troubadour recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla de Troubadour te bereiden
Ajuinpijpjes grof snijden.
Wortelen in schijven snijden.
Porei in ringen snijden.
Kook de aardappelen beetgaar giet af.
Bak het spek krokant aan met een beetje boter.
Voeg de gesneden groenten toe en kruid goed af.
Als de groenten beetgaar zijn de aardappelen even mee opbakken.
Kaasblokjes erover verdelen en even onder de grill.
Wortelen in schijven snijden.
Porei in ringen snijden.
Kook de aardappelen beetgaar giet af.
Bak het spek krokant aan met een beetje boter.
Voeg de gesneden groenten toe en kruid goed af.
Als de groenten beetgaar zijn de aardappelen even mee opbakken.
Kaasblokjes erover verdelen en even onder de grill.