Cyprusaardappelen worden soms ook chocolat-aardappelen genoemd.
Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla met Cypruspatatjes
PT20M
Aardappelsla met Cypruspatatjes
Een heerlijk aardappelsla met cypruspatatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla met Cypruspatatjes te bereiden
Kook aardappelen in blokjes gesneden in licht gezouten water beetgaar, giet af en laat afkoelen.
Terwijl bak je het spek met de ajuin in blokjes gesneden krokant aan, voeg de mosterd en grillkruiden toe. Desnoods een beetje boter toevoegen.
Laat ook afkoelen.
Meng deze ingrediënten met de mayonaise.
Serveer zeer fris.
Terwijl bak je het spek met de ajuin in blokjes gesneden krokant aan, voeg de mosterd en grillkruiden toe. Desnoods een beetje boter toevoegen.
Laat ook afkoelen.
Meng deze ingrediënten met de mayonaise.
Serveer zeer fris.