KookJij

Aardappelsla met Cypruspatatjes

Een heerlijk aardappelsla met cypruspatatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelsla met Cypruspatatjes te bereiden

Kook aardappelen in blokjes gesneden in licht gezouten water beetgaar, giet af en laat afkoelen.
Terwijl bak je het spek met de ajuin in blokjes gesneden krokant aan, voeg de mosterd en grillkruiden toe. Desnoods een beetje boter toevoegen.
Laat ook afkoelen.
Meng deze ingrediënten met de mayonaise.
Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Cyprusaardappelen worden soms ook chocolat-aardappelen genoemd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst