Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla met een Belgisch tintje
PT20M
Aardappelsla met een Belgisch tintje
Een heerlijk aardappelsla met een belgisch tintje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla met een Belgisch tintje te bereiden
Kook de aardappelen in licht gezouten water met een scheutje azijn beetgaar.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Eike grof snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Meng de ingredienten allemaal samen en kruid met de peper en zout en evenzeer met de olie van de tomaatjes.
Serveer zeer fris.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Eike grof snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Meng de ingredienten allemaal samen en kruid met de peper en zout en evenzeer met de olie van de tomaatjes.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.