Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: pladijs met een frisse salade
PT30M
Dagschotel: pladijs met een frisse salade
Een heerlijk dagschotel: pladijs met een frisse salade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: pladijs met een frisse salade te bereiden
Kook de aardappelen in licht gezouten water met een scheutje azijn beetgaar.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Eike grof snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Meng de ingredienten allemaal samen en kruid met de peper en zout en evenzeer met de olie van de tomaatjes.
Vis goed spoelen en droogdeppen, bak deze goed gekruid aan in boter en olijfolie.
Serveer er het salaatje bij en werk de vis af met peterselie en citroenschijfjes.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Eike grof snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Meng de ingredienten allemaal samen en kruid met de peper en zout en evenzeer met de olie van de tomaatjes.
Vis goed spoelen en droogdeppen, bak deze goed gekruid aan in boter en olijfolie.
Serveer er het salaatje bij en werk de vis af met peterselie en citroenschijfjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.