Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla pikant
PT20M
Aardappelsla pikant
Pittige en frisse aardappelsla.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla pikant te bereiden
- Aardappelen schillen in blokjes snijden en wassen kook deze beetgaar in ruim water met een scheutje azijn ( laat afkoelen). Lente uitje in ringen snijden, ajuin in blokjes snijden evenzeer de zoete punt paprika. Meng deze ingredienten samen met de chili saus serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Harry Löhr zegt:
Hilde Dumont zegt: