KookJij

Aardbeidessertje met platte kaas en speculaas

Een heerlijk aardbeidessertje met platte kaas en speculaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: flandria.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardbeidessertje met platte kaas en speculaas te bereiden

Verkruimel of rasp de speculaas fijn. Was de aardbeien en snijd ze in schijfjes. Breng de platte kaas op smaak met wat poedersuiker.
Doe alles in laagjes in doorzichtige dessertglaasjes. Start met een bodem speculooskruimels, vervolgens kaas en dan de aardbeischijfjes. Herhalen en eindigen met laagje aardbeien, toefje kaas en speculaaskruimels.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst