Recept
« Terug naar recepten
Aardbeidessertje met platte kaas en speculaas
PT10M
Aardbeidessertje met platte kaas en speculaas
Een heerlijk aardbeidessertje met platte kaas en speculaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
flandria.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeidessertje met platte kaas en speculaas te bereiden
Verkruimel of rasp de speculaas fijn. Was de aardbeien en snijd ze in schijfjes. Breng de platte kaas op smaak met wat poedersuiker.
Doe alles in laagjes in doorzichtige dessertglaasjes. Start met een bodem speculooskruimels, vervolgens kaas en dan de aardbeischijfjes. Herhalen en eindigen met laagje aardbeien, toefje kaas en speculaaskruimels.
Doe alles in laagjes in doorzichtige dessertglaasjes. Start met een bodem speculooskruimels, vervolgens kaas en dan de aardbeischijfjes. Herhalen en eindigen met laagje aardbeien, toefje kaas en speculaaskruimels.