Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien- en kiwitiramisu
PT15M
Aardbeien- en kiwitiramisu
Een heerlijk aardbeien- en kiwitiramisu recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Kinderen - Toetjes
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.famidoo.be
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeien- en kiwitiramisu te bereiden
Was de kiwi’s en de aardbeien.
Schil de kiwi’s. Snijd de aardbeien en de kiwi’s in kleine stukjes.
Neem een grote kom en doe de mascarpone, de suiker en de melk erin. Meng.
Neem 4 dessertkommetjes en leg 1 laag kiwi, 1 laag mascarpone, 1 laag
aardbeien en 1 laag mascarpone. Sluit af met een beetje honing.
Zet de kommetjes in de koelkast totdat je je dessert opdient.
Schil de kiwi’s. Snijd de aardbeien en de kiwi’s in kleine stukjes.
Neem een grote kom en doe de mascarpone, de suiker en de melk erin. Meng.
Neem 4 dessertkommetjes en leg 1 laag kiwi, 1 laag mascarpone, 1 laag
aardbeien en 1 laag mascarpone. Sluit af met een beetje honing.
Zet de kommetjes in de koelkast totdat je je dessert opdient.