Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien-frambozen jam
PT30M
Aardbeien-frambozen jam
Heerlijke zelfgemaakte aardbeien-frambozenjam
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
1075 kCal energie
2 Gram eiwit
258 Gram koolhydraten
2 Gram eiwit
258 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeien-frambozen jam te bereiden
- Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien iets kleiner.
- Schep de aardbeien en frambozen in een pan en voeg de balsamicoazijn, 50 milliliter water, tijm en geleisuiker toe.
- Breng op een lage stand aan de kook en druk fijn.
- Laat al roerend op iets hogere stand 4 minuten doorkoken.
- Schep het schuim eraf en laat de jam iets afkoelen.
- Schenk daarna in de potten.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Je kan dit recept ook alleen aardbeien doen, neem dan 1 kg aardbeien.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
marcel knol zegt:
en betreft het fijt van koolhydraten en vet en etc is dat ik zelf in een keuken werk
Erwin Elens zegt:
Erwin Elens zegt: