KookJij

Aardbeien-frambozen jam

Heerlijke zelfgemaakte aardbeien-frambozenjam
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie: 1075 kCal energie
2 Gram eiwit
258 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardbeien-frambozen jam te bereiden

  1. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien iets kleiner.
  2. Schep de aardbeien en frambozen in een pan en voeg de balsamicoazijn, 50 milliliter water, tijm en geleisuiker toe.
  3. Breng op een lage stand aan de kook en druk fijn.
  4. Laat al roerend op iets hogere stand 4 minuten doorkoken.
  5. Schep het schuim eraf en laat de jam iets afkoelen.
  6. Schenk daarna in de potten.

Mijn kookverhaal (marcel knol)

Je kan dit recept ook alleen aardbeien doen, neem dan 1 kg aardbeien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Spijtig voor de foto's was anders mooier geweest;-). Dus ben je een kok als ik het goed begrijp en dan nog is het toch nog niet zo eenvoudig om die waardes te bepalen. Groeten, Erwin Kookjij.
marcel knol

marcel knol zegt:
Ik heb helaas geen camera die op mijn pc aangesloten kan worden.
en betreft het fijt van koolhydraten en vet en etc is dat ik zelf in een keuken werk
Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Hallo Marcel, het is een eigen recept en helaas ontbreekt er weer een foto:-). En hoe heb je deze keer weer van je eigen gerecht de Kcal, eiwitten, vet en koolhydraten kunnen bepalen. Daar ben ik echt benieuwd naar? Groeten, Erwin Kookjij.