Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien-kwarktrifle
PT20M
Aardbeien-kwarktrifle
Een heerlijk aardbeien-kwarktrifle recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeien-kwarktrifle te bereiden
Doe de droge koekjes in een plastic zak en verkruimel ze met de deegrol.
Meng de kwark met sinaaszeste en poedersuiker. Klop er de melk door.
Klop de room lobbig en spatel die voorzichtig onder het kaasmengsel.
Mix de aardbeien en frambozen met de fijne suiker en giet de puree door een fijne zeef.
Verdeel de helft van het koekjeskruim over de 6 glazen. Schep er de helft van de kaas over, wat aardbeien en frambozen en een beetje coulis. Herhaal nog en keer. Werk af met fruit en coulis.
Meng de kwark met sinaaszeste en poedersuiker. Klop er de melk door.
Klop de room lobbig en spatel die voorzichtig onder het kaasmengsel.
Mix de aardbeien en frambozen met de fijne suiker en giet de puree door een fijne zeef.
Verdeel de helft van het koekjeskruim over de 6 glazen. Schep er de helft van de kaas over, wat aardbeien en frambozen en een beetje coulis. Herhaal nog en keer. Werk af met fruit en coulis.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
adeline zegt:
Hoor graag.
Adeline
anna zegt:
Mijn gezin is dol op het toetje!!:D:D
Nina zegt:
kan je het makkelijker uitleggen?
ik wil het heel erg graag maken want ziet er erg lekker uit,
maar ik snap het niet helemaal hoe het hier boven staat ! :(
inged zegt:
Groetjes;)
Inge Deyck zegt:
Sinaasappelzeste is eigenlijk de geraspte schil van een sinaasappel je moet enkel voorzichtig zijn dat je alleen het oranje van de schil hebt en niet het witte deel van de schil want dit is vrij bitter.
met vriendelijke groeten
Inge