Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien met balsamicoazijn en basilicum
PT15M
Aardbeien met balsamicoazijn en basilicum
Een heerlijk aardbeien met balsamicoazijn en basilicum recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
plusmagazine
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeien met balsamicoazijn en basilicum te bereiden
Breng de azijn met de stroop aan de kook en roer tot de stroop en suiker oplossen.Verhit de azijn totdat de saus helemaal kookt en grote bellen vormt.Neem de blaadjes basilicum van de steeltjes en snijd ze in reepjes.Maak de aardbeien schoon,halveer de kleine aardbeien en snijd de grote in vieren.Verdeel de aardbeien over 4 bordjes.Schep er een bol ijs naast en druppel de lauw warme saus erover.Garneer met basilicum.
trudi plantaz. zegt: