Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien met een saus van balsamicoazijn en groen
PT35M
Aardbeien met een saus van balsamicoazijn en groen
Een heerlijk aardbeien met een saus van balsamicoazijn en groen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
de vorket
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeien met een saus van balsamicoazijn en groen te bereiden
Aardbeien overdoen in schaal. Balsamicoazijn, basterdsuiker en citroensap verhitten. Goed roeren en laten afkoelen.
Balsamicoazijn over aardbeien gieten. Muntblaadjes erover strooien en omschudden.
In koelkast afgedekt met folie 1 uur laten intrekken.
Presentatie
In ijscoupe eerst vanilleijs. Daarover aardbeien, pepertjes en balsamicosaus.
Garneren met takje mint.
Balsamicoazijn over aardbeien gieten. Muntblaadjes erover strooien en omschudden.
In koelkast afgedekt met folie 1 uur laten intrekken.
Presentatie
In ijscoupe eerst vanilleijs. Daarover aardbeien, pepertjes en balsamicosaus.
Garneren met takje mint.
melanie zegt: