Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien met Pata Negra
PT45M
Aardbeien met Pata Negra
Een heerlijk aardbeien met pata negra recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeien met Pata Negra te bereiden
1).Doe de gevierendeelde aardbeien in een kom en bestrooi ze met zwarte peper en laat ze dan marineren in de balsamico azijn, roer regelmatig door.
2).Meng de olijfolie en het sinaasappelsap en kook dat in tot de helft. Vermeng het dan nog eens goed met de staafmixer.
2).Meng de olijfolie en het sinaasappelsap en kook dat in tot de helft. Vermeng het dan nog eens goed met de staafmixer.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Verdeel de pata negra over de bordjes en daarop de aardbeien. Druppel olijfolie-sinaasappel daar over en bestrooi vervolgens met de vers gebrande pitjes.