Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien mousse romanoff
PT20M
Aardbeien mousse romanoff
Een heerlijk aardbeien mousse romanoff recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
31
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeien mousse romanoff te bereiden
Week de gelatine in koud water. Verwarm een 1/2 dl aardbeiencoulis en los hier de suiker in op. Voeg naar smaak citroensap toe. Doe de gelatineblaadjes erbij. Voeg de overige aardbeiencoulis erbij en zet op ijs. Klop de room lobbig met de poedersuiker. Als de massa hangend wordt de room door de massa spatelen. Stort massa in een grote bak en laat opstijven in de koelkast
Jill. zegt: