KookJij

Aardbeien mousse romanoff

Een heerlijk aardbeien mousse romanoff recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardbeien mousse romanoff te bereiden

Week de gelatine in koud water. Verwarm een 1/2 dl aardbeiencoulis en los hier de suiker in op. Voeg naar smaak citroensap toe. Doe de gelatineblaadjes erbij. Voeg de overige aardbeiencoulis erbij en zet op ijs. Klop de room lobbig met de poedersuiker. Als de massa hangend wordt de room door de massa spatelen. Stort massa in een grote bak en laat opstijven in de koelkast

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jill.

Jill. zegt:
Zeker weten; dat ik dit recept ga maken: met de kerstdagen moet je toch wat. ;)
Willemien uit Canada

Willemien uit Canada zegt:
Hallo Marijke,Hoe moet ik de 2 dl gelantine maken ik kan hier alleen poeder gelantine krijgen. Het ziet er erg lekker uit en ook denk ik dat het lekker fris is. Groeten Willemien:)
hanny Groeneweg

hanny Groeneweg zegt:
hallo
hest is egt een heerlijke sorbet geworden;):D:)

groetjes hanny:D