Recept
« Terug naar recepten
Aardbeiensoep met vanilleroomijs en een romanoffsaus
PT30M
Aardbeiensoep met vanilleroomijs en een romanoffsaus
Een heerlijk aardbeiensoep met vanilleroomijs en een romanoffsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
fijne keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeiensoep met vanilleroomijs en een romanoffsaus te bereiden
Romanoffsaus:
Klop de slagroom op tot yoghurt dikte en vermeng met de overige ingrediënten. Bereidingswijze:
Aardbeien wassen, ontdoen van kroontjes en in vieren snijden. Suikerwater licht verwarmen de aardbeien toevoegen en fijn blenderen. Op smaak brengen met druppel citroensap, en wat fraise de bois. Vier aardbeien in grove blokjes snijden licht marineren met poedersuiker en aceto balsamico.De gemarineerde aardbeien in een groot glas doen. Hierop de aardbeienpuree en een bol vanilleroomijs en de romanoffsaus. Afgarneren met een kletskop en een takje munt.
Klop de slagroom op tot yoghurt dikte en vermeng met de overige ingrediënten. Bereidingswijze:
Aardbeien wassen, ontdoen van kroontjes en in vieren snijden. Suikerwater licht verwarmen de aardbeien toevoegen en fijn blenderen. Op smaak brengen met druppel citroensap, en wat fraise de bois. Vier aardbeien in grove blokjes snijden licht marineren met poedersuiker en aceto balsamico.De gemarineerde aardbeien in een groot glas doen. Hierop de aardbeienpuree en een bol vanilleroomijs en de romanoffsaus. Afgarneren met een kletskop en een takje munt.