Recept
« Terug naar recepten
Abrikozen schuim
PT45M
Abrikozen schuim
Een heerlijk abrikozen schuim recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eierrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Abrikozen schuim te bereiden
Splits de eieren. Bewaar de dooiers onder water in de koelkast voor roerei of omelet. Klop de eiwitten in de beslagkom stijf met de jam. Pureer de abrikozen met de brandy in de keukenmachine. Schep de abrikozenpuree op de eiwitten en meng dit luchtig. Vul de coupes en voeg de garnering toe. Lekker met versgeroosterde amandelen uit een droge warme koekenpan.