Serveer op wafels.
Doe er een halve abrikoos bij en een takje munt.
Recept
« Terug naar recepten
Abrikozen-yoghurt ijs met honing
PT360M
Abrikozen-yoghurt ijs met honing
Een heerlijk abrikozen-yoghurt ijs met honing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
360 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Abrikozen-yoghurt ijs met honing te bereiden
Abrikozen pureren met de honing en suiker.
Breng het in de steelpan aan de kook.
Voeg toe het citoensap, de likeur en de yoghurt
Roer alles goed door en doe het in de plastic doos. Af laten koelen dan 3-4 uur laten bevriezen.
Breng het in de steelpan aan de kook.
Voeg toe het citoensap, de likeur en de yoghurt
Roer alles goed door en doe het in de plastic doos. Af laten koelen dan 3-4 uur laten bevriezen.