KookJij

Abrikozensorbet

Een heerlijk abrikozensorbet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Sorbets
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Abrikozensorbet te bereiden

Bereiding:
Water, suiker en glucose samenvoegen en even koken tot suiker opgelost is.
Laat massa afkoelen.
De abrikozen uit laten lekken, citroensap toevoegen en de blender tot pulp slaan.
Dit mengsel vermengen met suikersiroop en in sorbetière tot ijs draaien.

Uitserveren:
Serveer uit in ijscoupe’s, garneer af met abrikoos en mintblaadje

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Roy,
Is het ook, smakelijk.
:);)m.v.g. Bert Allers
Roy

Roy zegt:
ziet er lekker uit