Recept
« Terug naar recepten
Advocaattrifle met aardbeien
PT25M
Advocaattrifle met aardbeien
Een heerlijk advocaattrifle met aardbeien recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Frencken
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Kinderen - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
1955 kCal energie
9 Gram eiwit
20 Gram vet
62 Gram koolhydraten
9 Gram eiwit
20 Gram vet
62 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Ierland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Advocaattrifle met aardbeien te bereiden
Breek de lange vingers in stukjes (of snijd de cake in blokjes) en verdeel ze over 4 coupes.
Maak de aardbeien schoon.
Houd 4 mooie aardbeien apart voor de afgarnering
en snijd de rest in vieren.
Boen de sinaasappel schoon onder stromend water en rasp de oranjeschil dun af.
Pers de vrucht uit.
Schep de helft van het sap en de helft van het sinaasappelrasp door de in stukken gesneden aardbeien.
Verdeel het aardbeienmengsel en de advocaat over de lange vingers.
Klop de mascarpone met de rest van het sinaasappelsap los en verdeel het over de aardbeien.
Klop de slagroom met wat pedersuiker naar smaak stijf en doe het over in een spuitzak met kartelmond.
Spuit de slagroom op de mascarpone.
Garneer met de achtergehouden aardbeien en de rest van het sinaasappelrasp.
Maak de aardbeien schoon.
Houd 4 mooie aardbeien apart voor de afgarnering
en snijd de rest in vieren.
Boen de sinaasappel schoon onder stromend water en rasp de oranjeschil dun af.
Pers de vrucht uit.
Schep de helft van het sap en de helft van het sinaasappelrasp door de in stukken gesneden aardbeien.
Verdeel het aardbeienmengsel en de advocaat over de lange vingers.
Klop de mascarpone met de rest van het sinaasappelsap los en verdeel het over de aardbeien.
Klop de slagroom met wat pedersuiker naar smaak stijf en doe het over in een spuitzak met kartelmond.
Spuit de slagroom op de mascarpone.
Garneer met de achtergehouden aardbeien en de rest van het sinaasappelrasp.