Recept
« Terug naar recepten
After dinner mints
PT25M
After dinner mints
Een heerlijk after dinner mints recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe After dinner mints te bereiden
Zeef de helft van de poedersuiker boven een kom en roer het eiwit erdoor. Voeg de pepermuntolie toe en meng alles tot een dikke, gladde pasta. Verdeel de pasta in 5 porties. Bestrooi het werkvlak royaal met poedersuiker en rol de suikerpasta tot lange repen van 1,5 cm dik. Snijd de repen in stukken van 1,5 cm en vorm er mooie kussentjes van. Leg de pepermuntkussentjes op een dienblad en laat ze in enkele uren drogen.
Assy zegt: