Recept
« Terug naar recepten
After eight taart
PT20M
After eight taart
Een heerlijk after eight taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
magda muijrers-valkenberg
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe After eight taart te bereiden
De slagroom de dag er voor verwarmen niet koken en daarin 18 blaadjes after eight in smelten.
En dat een nacht in de ijskast zetten.
De dag er na de massa met de twee zakjes klopvast stijf kloppen. En dat op de biscuitbodem doen en mooi glad strijken.
Je kan de taart nu ver sieren met slagroom toefjes of met schoco je mag je eigen fantasie laten gaan je moet wel de taart even in de ijskast laten op stijven
En dat een nacht in de ijskast zetten.
De dag er na de massa met de twee zakjes klopvast stijf kloppen. En dat op de biscuitbodem doen en mooi glad strijken.
Je kan de taart nu ver sieren met slagroom toefjes of met schoco je mag je eigen fantasie laten gaan je moet wel de taart even in de ijskast laten op stijven
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
wilma24 zegt:
en goed gelukt ook.
ga hem dit weekend nog eens maken
bedankt voor dit heerlijke recept :)
franeke zegt:
magda zegt: