Recept
« Terug naar recepten
Aïoli (knoflookmayonaise)
PT15M
Aïoli (knoflookmayonaise)
Een heerlijk aïoli (knoflookmayonaise) recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Joyce van Halen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Internet
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aïoli (knoflookmayonaise) te bereiden
1. Meng de eidooiers, de knoflook, het citroensap, de mosterdpoeder en peper en zout kort in een blender of keukenmachine.
2. Schenk de olijfolie er langzaam bij tot het mengsel dik wordt en emulgeert.
3. Voeg op het laatst water toe.
2. Schenk de olijfolie er langzaam bij tot het mengsel dik wordt en emulgeert.
3. Voeg op het laatst water toe.