Recept
« Terug naar recepten
Akelig lekkere pasta
PT20M
Akelig lekkere pasta
Een heerlijk akelig lekkere pasta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
irene hulsebosch
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
24
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ik
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Akelig lekkere pasta te bereiden
Kook de tagliatelle.
Snijd de ui, champignons en knoflook.
Bak de ui en knoflook in een beetje olie, voeg de champignons toe en roerbak op hoog vuur. Haal dan de ui/champignons uit de pan en bak de spinazie op hoog vuur. Voeg dan de ui/champignons weer toe. Voeg ook de pasta toe en roer de gormaz er door heen. Breng op smaak met zout en peper.
Leg de pasta op een bord en bestrooi als laatst met verse parmezaan en wat verkruimelde walnoot.
Heel lekker!!!
Snijd de ui, champignons en knoflook.
Bak de ui en knoflook in een beetje olie, voeg de champignons toe en roerbak op hoog vuur. Haal dan de ui/champignons uit de pan en bak de spinazie op hoog vuur. Voeg dan de ui/champignons weer toe. Voeg ook de pasta toe en roer de gormaz er door heen. Breng op smaak met zout en peper.
Leg de pasta op een bord en bestrooi als laatst met verse parmezaan en wat verkruimelde walnoot.
Heel lekker!!!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
anita43 zegt:
Groetjes van anita.
hns zegt:
Volgens Wikipedia: Gormas is Italiaanse kaas, bestaande uit laagjes GORgonzola voor de pittige smaak en MAScarpone voor het beter smelten. Vroeger heette dat Magor. Hans:):):)
pieterpan zegt:
Groetje Pieterpan
anjad zegt:
Groeten, Anja
Gomp Gille zegt:
Irna zegt: