KookJij

Verse spinazie uit de wok

Heerlijk smaakvol, gewokte spinazie met champignons, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten!
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Verse spinazie uit de wok te bereiden

  1. Was de spinazie, snipper de ui, snijd de champignons in schijfjes, de zongedroogde tomaatjes in reepjes en de knoflook fijn. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een wok (zonder olie) totdat ze lichtbruin zijn en haal ze uit de wok.
  2. Verhit olie in de wok en fruit hierin de ui samen met de knoflook en rode peper. Voeg de champignons en zongedroogde tomaatjes toe.
  3. Voeg hand voor hand de spinazie toe en blijf omscheppen totdat de spinazie mooi geslonken is. 
  4. Breng op smaak met peper en zout en voeg de pijnboompitten toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Klinkt heerlijk, Nadine! Na de vakantie gauw eens maken ;-)