Recept
« Terug naar recepten
Verse spinazie uit de wok
PT15M
Verse spinazie uit de wok
Heerlijk smaakvol, gewokte spinazie met champignons, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten!
Recept van:
Nadine
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verse spinazie uit de wok te bereiden
- Was de spinazie, snipper de ui, snijd de champignons in schijfjes, de zongedroogde tomaatjes in reepjes en de knoflook fijn. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een wok (zonder olie) totdat ze lichtbruin zijn en haal ze uit de wok.
- Verhit olie in de wok en fruit hierin de ui samen met de knoflook en rode peper. Voeg de champignons en zongedroogde tomaatjes toe.
- Voeg hand voor hand de spinazie toe en blijf omscheppen totdat de spinazie mooi geslonken is.
- Breng op smaak met peper en zout en voeg de pijnboompitten toe.
Anna Koudys zegt: