KookJij

Alternatieve andijviestamp

Een heerlijk alternatieve andijviestamp recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Alternatieve andijviestamp te bereiden

Schil en kook de aardappelen gaar, giet ze af en maak met de boter en melk een puree.

Snij de worst in kleine stukjes. Doe de witte bonen in vergiet en spoel ze ad. Roer de worst, de bonen, het ei en uitjes door de puree, warm dit goed door.
Als laatste gaat de andijvie erdoor.

Lekker in de winter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

slaatje

slaatje zegt:
In het recept staat gefruite uitjes maar voor de rest is het inderdaad een beetje raden naar de hoeveelheid.
Groetjes Gerda
:p:p:p:p:p
bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
Omdat ik geen liefhebber ben van cervelaatworst,gebruik ik het wél,want anderen vinden het héérlijk;maar ik snijd het in plakjes en dan nog in 4-en...Een kleine pot witte bonen,want het "kleurt"zo mooi bij de groene andijvie.De ui fruit ik wél,en meng het erdoor,maar het ei is rauw,want het gaart in de hete massa. Lekker,hoor!het proberen waard. Succes.:p:p
rlicher-hage

rlicher-hage zegt:
ik had ook nog een vraag. Het ei is dat gekookt of rauw er door heen. En de ui is die gefruit in boter.
Groetjes Rita.
Het lijkt mij heel lekker.
martha

martha zegt:
Ariene ,vraagje hoe zwaar is de cervelaatworst, je hebt grote en kleine :?en een grote of kleine pot witte bonen.