Recept
« Terug naar recepten
Amarula bloem
PT10M
Amarula bloem
Een heerlijk amarula bloem recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
maaike kallenbach
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Zuid-Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
bottelierheivelden.nl (uitleg amarula drank )
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amarula bloem te bereiden
Meng in een kom de crème fraîche met een scheut Amarula.
Voeg naar smaak slagroom toe.
Snijdt kiwi in plakjes en halveer deze.
Leg op een bordje een halve perzik holle kant onder (evt snijden is geen punt) spuit hier omheen slagroom
Leg om en om een schijfje kiwi dan ring ananas enz. tot het rondje om de perzik klaar is
Lepel in het midden van de ananasringen de Amarula saus.
En klaar is de Amarula bloem.
Voeg naar smaak slagroom toe.
Snijdt kiwi in plakjes en halveer deze.
Leg op een bordje een halve perzik holle kant onder (evt snijden is geen punt) spuit hier omheen slagroom
Leg om en om een schijfje kiwi dan ring ananas enz. tot het rondje om de perzik klaar is
Lepel in het midden van de ananasringen de Amarula saus.
En klaar is de Amarula bloem.
mykiekal zegt:
ik heb gelijk mijn recept aangepast en uitleg geven over amarula .
hopelijk kunnen jullie er wat mee....
Amarula is ook gewoon puur te drinken of als mix in de koffie
enkel niet met koolzuurhoudenden dranken mengen dat krijg je smurrie