Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Dit gerecht werd bereid met de beperkte middelen die er waren op het vakantie appartementje.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: gestoofd fruit voor de feestdagen
PT15M
Vakantie: gestoofd fruit voor de feestdagen
Een heerlijk vakantie: gestoofd fruit voor de feestdagen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: gestoofd fruit voor de feestdagen te bereiden
Pers 1 appelsien uit, de andere twee ontdoen van schil en tss de vliesjes het vruchtvlees verwijderen.
Avocado schillen en in blokjes snijden.
Granaatappel verwijder de pitjes.
Doe deze ingredienten in een steelpan en breng aan de kook.
Zet het vuur lager en laat +/- 10 min stoven kruiden met peper en aromat.
Voor de saus te binden boter en bloem goed mengen, roer deze onder de vruchten mengeling.
Serveer zeer warm.
Avocado schillen en in blokjes snijden.
Granaatappel verwijder de pitjes.
Doe deze ingredienten in een steelpan en breng aan de kook.
Zet het vuur lager en laat +/- 10 min stoven kruiden met peper en aromat.
Voor de saus te binden boter en bloem goed mengen, roer deze onder de vruchten mengeling.
Serveer zeer warm.