Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Dit gerecht werd bereid met de beperkte middelen die er waren op het vakantie appartementje.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: Lapin rable tranche
PT90M
Vakantie: Lapin rable tranche
Een heerlijk vakantie: lapin rable tranche recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: Lapin rable tranche te bereiden
Dep het vlees droog neem een plastiekzak doe er de konijnenzadels in goed kruiden en bestrooien met bloem.
Bak het vlees goudbruin aan in boter. Vervolgens de ajuinen in halve ringen snijden, dadels halveren evenzeer de vijgen.
De appel in schijven snijden.
Leg deze ingrediënten in een vuurvaste schotel bestrooi rijkelijk met kruiden leg de stukken konijn erop. Vervolgens de wijn erover schenken.
Zet dit op het vuur en laat op een zacht vuur garen met allu-folie , regelmatig alles voorzichtig omdraaien.
Serveer zeer warm met appels gevuld met puree, sjalot, vijgen en dadels.
Bak het vlees goudbruin aan in boter. Vervolgens de ajuinen in halve ringen snijden, dadels halveren evenzeer de vijgen.
De appel in schijven snijden.
Leg deze ingrediënten in een vuurvaste schotel bestrooi rijkelijk met kruiden leg de stukken konijn erop. Vervolgens de wijn erover schenken.
Zet dit op het vuur en laat op een zacht vuur garen met allu-folie , regelmatig alles voorzichtig omdraaien.
Serveer zeer warm met appels gevuld met puree, sjalot, vijgen en dadels.