KookJij

Vakantie: Lapin rable tranche

Een heerlijk vakantie: lapin rable tranche recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie: Lapin rable tranche te bereiden

Dep het vlees droog neem een plastiekzak doe er de konijnenzadels in goed kruiden en bestrooien met bloem.
Bak het vlees goudbruin aan in boter. Vervolgens de ajuinen in halve ringen snijden, dadels halveren evenzeer de vijgen.
De appel in schijven snijden.
Leg deze ingrediënten in een vuurvaste schotel bestrooi rijkelijk met kruiden leg de stukken konijn erop. Vervolgens de wijn erover schenken.
Zet dit op het vuur en laat op een zacht vuur garen met allu-folie , regelmatig alles voorzichtig omdraaien.
Serveer zeer warm met appels gevuld met puree, sjalot, vijgen en dadels.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Dit gerecht werd bereid met de beperkte middelen die er waren op het vakantie appartementje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst