Recept
« Terug naar recepten
Amberpie
PT60M
Amberpie
Een heerlijk amberpie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amberpie te bereiden
Beboter een lage ovenvaste schaal met een doorsnede van 22 cm. en bekleed deze met het ontdooide bladerdeeg.Prik hier en daar met een vork in de bodem.Splits de eieren en roer de dooiers met de marmalade schuimig en roer er de boter door.Klop de eiwitten stijf en spatel deze erdoor.Schep het mengsel in de vorm en schuif deze in een voorverwarmde oven van 175C.Bak de pie in 45 min.goudbruin.
-------------------------------- zegt: