Recept
« Terug naar recepten
Amuse met rosbief
PT5M
Amuse met rosbief
Een heerlijk amuse met rosbief recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Amuse met rosbief te bereiden
meng de creme freche met de mierikswortel. Snijdt de plakjes rosbief in de lengte door de helft. Rol de plakjes rosbief voor 3/4 op en leg deze met de bolle kant naar de steel op de lepel.
Snijdt de rode bietjes in kleine stukjes en leg een halve theelepel hiervan links op het platte stukje rosbief. spuit een toefje mengsel van de creme en mierikswortel op de rechterkant en maak het af met een sprietje bieslook erop.
Snijdt de rode bietjes in kleine stukjes en leg een halve theelepel hiervan links op het platte stukje rosbief. spuit een toefje mengsel van de creme en mierikswortel op de rechterkant en maak het af met een sprietje bieslook erop.
Carla Nunnikhoven zegt: