Recept
« Terug naar recepten
Amuse- voorgerecht Gevulde champignons
PT10M
Amuse- voorgerecht Gevulde champignons
Een heerlijk amuse- voorgerecht gevulde champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
irene hulsebosch
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 tot.. personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Irene
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amuse- voorgerecht Gevulde champignons te bereiden
Verwarmd de oven voor op 180 graden.
(1)Snijd het sjalotje. Meng de boursin met het sjalotje.
Haal de steeltjes van de champignons.
Vul de champignons met het mengsel.
Wat geraspte kaas en versgemalen peper erover en dan ongeveer 10 min in de oven.
(2)Je kunt de champignons ook vullen met blauwe kaas (of een mengsel van roomkaas en blauwe kaas) en dan ook ongeveer 10 min in de oven. Ook erg lekker!!
(1)Snijd het sjalotje. Meng de boursin met het sjalotje.
Haal de steeltjes van de champignons.
Vul de champignons met het mengsel.
Wat geraspte kaas en versgemalen peper erover en dan ongeveer 10 min in de oven.
(2)Je kunt de champignons ook vullen met blauwe kaas (of een mengsel van roomkaas en blauwe kaas) en dan ook ongeveer 10 min in de oven. Ook erg lekker!!
wil zegt: