Recept
« Terug naar recepten
Ananas envelopje
PT40M
Ananas envelopje
Een heerlijk ananas envelopje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lily strijbosch
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
iikke
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ananas envelopje te bereiden
Ontdooi het bladerdeeg.
Leg in het midden de schijfjes ananas.
Doe in ieder rondje een lepeltje abrikozenjam, vouw de hoeken allemaal naar binnen besmeer deze met wat ei zodat het blijft plakken.
Smeer ook de bovenkant, ik doe hier een beetje suiker op
bak ze op 175 graden in ongeveer 20 min gaar en bruin pas op iedere oven is anders hou daar rekening mee
en klaar zijn ze. Ze zijn het lekkerst als ze nog een heel klein beet je warm zijn.
Leg in het midden de schijfjes ananas.
Doe in ieder rondje een lepeltje abrikozenjam, vouw de hoeken allemaal naar binnen besmeer deze met wat ei zodat het blijft plakken.
Smeer ook de bovenkant, ik doe hier een beetje suiker op
bak ze op 175 graden in ongeveer 20 min gaar en bruin pas op iedere oven is anders hou daar rekening mee
en klaar zijn ze. Ze zijn het lekkerst als ze nog een heel klein beet je warm zijn.
Liske zegt: