Recept
« Terug naar recepten
Ananas met dulche de leche
PT190M
Ananas met dulche de leche
Een heerlijk ananas met dulche de leche recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
190 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Brazilie
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ananas met dulche de leche te bereiden
Haal het etiket van het blikje melk. Zet het blikje in een ruime pan met water en breng het aan de kook. Zorg dat het blikje helemaal onderstaat. Zet het vuur lager wanneer het water kookt, en laat de melk in ongeveer 3 uur indikken tot een goudbruine dikke crème.
Vis het blikje uit de pan met een schuimspaan en laat eerst wat afkoelen voordat je het openmaakt.
Snijd de ananas in 4 gelijke stukken (verwijder de harde kern).
Verdeel de ananas over 4 bordjes, schep het vanille-ijs erbij en overgiet met de warme dulche de leche-saus.
Vis het blikje uit de pan met een schuimspaan en laat eerst wat afkoelen voordat je het openmaakt.
Snijd de ananas in 4 gelijke stukken (verwijder de harde kern).
Verdeel de ananas over 4 bordjes, schep het vanille-ijs erbij en overgiet met de warme dulche de leche-saus.