Recept
« Terug naar recepten
Ananas met pastis
PT15M
Ananas met pastis
Een heerlijk ananas met pastis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Smulweb
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ananas met pastis te bereiden
Breng water en suiker aan de kook, voeg kaneelstokje toe, zet het vuur af en laat het geheel afkoelen.
Haal de ananas uit met een boor. Meng siroop met pastis en overgiet hiermee de schijven ananas, plaats het geheel in de koelkast en dien zeer kou op, garneer eventueel met een takje dille.
Haal de ananas uit met een boor. Meng siroop met pastis en overgiet hiermee de schijven ananas, plaats het geheel in de koelkast en dien zeer kou op, garneer eventueel met een takje dille.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Geef er een bolletje vanille ijs bij.