Recept
« Terug naar recepten
Ananassaus
PT30M
Ananassaus
Een heerlijk ananassaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ananassaus te bereiden
Doe de suiker in de steelpan en verhit deze licht tot dat de suiker begint te smelten. Voeg dan hier beetje bij beetje aan toe het ananasvocht de parfait d’amour en het sap van de citroenen.Dit goed verwarmen zodat het een egale saus word. Laat het geheel afkoelen en roer zo nu en dan door de saus.
janine zegt: