Recept
« Terug naar recepten
Spruiten : zo kan het ook
PT6M
Spruiten : zo kan het ook
Een heerlijk spruiten : zo kan het ook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
6 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spruiten : zo kan het ook te bereiden
Spruiten even in kokend water blancheren, afgieten.
Ajuin halveren en in schijven snijden.
Champignons in schijven snijden.
Venkel in reepjes snijden.
Tomaatjes in twee snijden.
Wok de ajuin, venkel, spruiten en champignons beetgaar in olijfolie tevens zeer goed kruiden en suiker toevoegen. Als laatste de tomaatjes en zuring blaadjes toevoegen.
Serveer zeer warm en werk af met zuring blaadjes.
Ajuin halveren en in schijven snijden.
Champignons in schijven snijden.
Venkel in reepjes snijden.
Tomaatjes in twee snijden.
Wok de ajuin, venkel, spruiten en champignons beetgaar in olijfolie tevens zeer goed kruiden en suiker toevoegen. Als laatste de tomaatjes en zuring blaadjes toevoegen.
Serveer zeer warm en werk af met zuring blaadjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.