KookJij

Andijvie met geitenkaas

Een heerlijk andijvie met geitenkaas recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Andijvie met geitenkaas te bereiden

1. Maak de andijvie schoon: spoel de bladeren, droog ze en scheur ze in repen. Vermeng al kloppend de olie met het citroensap en de azijn. Doe er het gepelde en geplette knoflookteentje, de uitgelekte peperbessen en een snuifje zout bij. Vermeng de dressing met de andijvie en laat 10 minuten trekken.
2. Snij het geitenkaasje in plakken. Spoel en droog de kervel.
3. Verdeel de andijviesalade over de borden. Leg er de plakjes geitenkaas op. Werk af met een plukje kervel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Ik heb je een mailtje gestuurd, Joke.:D:D:D:D
Joke

Joke zegt:
Hallo Anna Koudijs is je meisjesnaam Anneke de Wit? Ik ben Joke de moeder van Mario Loobeek.
Lizemie2

Lizemie2 zegt:
Ik help andere mensen graag en dus ook door zo van die lekkere receptjes te plaatsen :) Van zodra ik tijd heb komen er nieuwe recepten bij hoor
hns

hns zegt:
Van mij krijg je een prima waardering. Mede ingegeven door de andijvie obsessie uit mn jeugd. (zie mn reactie op column van Anna Koudijs: Keukenverdriet.
Ga zo door! Hans:)