Recept
« Terug naar recepten
Andijvie met geitenkaas
PT40M
Andijvie met geitenkaas
Een heerlijk andijvie met geitenkaas recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijvie met geitenkaas te bereiden
1. Maak de andijvie schoon: spoel de bladeren, droog ze en scheur ze in repen. Vermeng al kloppend de olie met het citroensap en de azijn. Doe er het gepelde en geplette knoflookteentje, de uitgelekte peperbessen en een snuifje zout bij. Vermeng de dressing met de andijvie en laat 10 minuten trekken.
2. Snij het geitenkaasje in plakken. Spoel en droog de kervel.
3. Verdeel de andijviesalade over de borden. Leg er de plakjes geitenkaas op. Werk af met een plukje kervel.
2. Snij het geitenkaasje in plakken. Spoel en droog de kervel.
3. Verdeel de andijviesalade over de borden. Leg er de plakjes geitenkaas op. Werk af met een plukje kervel.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Joke zegt:
Lizemie2 zegt:
hns zegt:
Ga zo door! Hans:)
Anna zegt: