Recept
« Terug naar recepten
Andijvie met kerrie
PT20M
Andijvie met kerrie
Een heerlijk andijvie met kerrie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijvie met kerrie te bereiden
Bereiden: De ui pellen en snipperen.In een braadpan de boter verhitten en hierin de ui met de kerriepoeder ca.3 min.zachtjes bakken.De andijvie erdoor scheppen.Evt.een scheutje water toevoegen en de groenten met de deksel op de pan op halfhoog vuur in ca.5 min.laten slinken,af en toe omscheppen.Zout toevoegen en de andijvie nog 5 min.laten gaar koken.In een kommetje de maïzena met een 1/2 el.water tot een gald papje roeren.Al roerend bij de andijvie voegen en blijven roeren tot de groente gebonden is.
Lekket met gekookte aardappelen en een gehaktbal.
Lekket met gekookte aardappelen en een gehaktbal.