Recept
« Terug naar recepten
Andijvie ovenschotel
PT60M
Andijvie ovenschotel
Een heerlijk andijvie ovenschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Patricia Uitman
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Verkregen via een recepten mailwisseling
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijvie ovenschotel te bereiden
Andijvie koken en uit laten lekken.
Gehakt rul bakken (zonder boter).
Onderin de ovenschaal de andijvie en de geraspte kaas roeren, daarop het gehakt daarbovenop de puree.
Oven voorverwarmen op 200°C, de andijvieschotel er in zetten en ongeveer 20 minuten laten bakken.
Als je het gerecht een dag van te voren maakt dan kun je op de dag zelf de schaal in een niet voorverwarmde oven zetten en dan instellen op 200°C en dan 45 minuten laten bakken.
Gehakt rul bakken (zonder boter).
Onderin de ovenschaal de andijvie en de geraspte kaas roeren, daarop het gehakt daarbovenop de puree.
Oven voorverwarmen op 200°C, de andijvieschotel er in zetten en ongeveer 20 minuten laten bakken.
Als je het gerecht een dag van te voren maakt dan kun je op de dag zelf de schaal in een niet voorverwarmde oven zetten en dan instellen op 200°C en dan 45 minuten laten bakken.
richard39 zegt: