Ik experimenteer graag met andijvie, omdat het van oorsprong wat te bitter is voor mij.
Dit is echt erg lekker!!
Recept
« Terug naar recepten
Andijvie stamppot met ananassap
PT20M
Andijvie stamppot met ananassap
Een heerlijk andijvie stamppot met ananassap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Q Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
HdV
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijvie stamppot met ananassap te bereiden
Bak de spekjes uit, tot 3/4, op laag vuur, niet te hard doorbakken.
Voeg op het laatst de ui toe, en laat meesudderen tot glazig
Bereid de puree, meng het met de andijvie, mosterd spek/ ui mengsel met vet. van het uibakken en het ananassap uit het blikje
Het mag best smeuig zijn, voeg evt wat melk toe.
Serveer met een ananasstukje er boven op.
Eet smakelijk!!
Voeg op het laatst de ui toe, en laat meesudderen tot glazig
Bereid de puree, meng het met de andijvie, mosterd spek/ ui mengsel met vet. van het uibakken en het ananassap uit het blikje
Het mag best smeuig zijn, voeg evt wat melk toe.
Serveer met een ananasstukje er boven op.
Eet smakelijk!!
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Ben wel in de wolken met men nieuwe aanbidder !!!! XXX
derbyke zegt:
hns zegt:
nogmaal bedankt voor het soeprecept, de Bores is er gek op! groeten
:):)B + H
slaatje zegt: