Recept
« Terug naar recepten
Angela's bananencake
PT80M
Angela's bananencake
Een heerlijk angela's bananencake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Angela Angela
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Angela's bananencake te bereiden
Doe de boter met de suiker en vanillesuiker in de beslagkom en mix het met de handmixer door elkaar. Voeg de eieren toe, mix het en voeg daarna de bloem toe en weer mixen.
Snijd de bananen in stukjes. Ik halveer altijd in de lengte en snijd daarna plakjes, zodat je dus halve maantjes krijgt.
Meng dit, samen met de kaneel, met een houten lepel door het cakebeslag.
Schep alles in een ingevette cakevorm en bak de cake in de oven 1 uur op 180 graden Celcius.
De cake hoort een beetje nat en zompig te zijn.
Enjoy!
Snijd de bananen in stukjes. Ik halveer altijd in de lengte en snijd daarna plakjes, zodat je dus halve maantjes krijgt.
Meng dit, samen met de kaneel, met een houten lepel door het cakebeslag.
Schep alles in een ingevette cakevorm en bak de cake in de oven 1 uur op 180 graden Celcius.
De cake hoort een beetje nat en zompig te zijn.
Enjoy!
FA zegt: