Recept
« Terug naar recepten
Anijslikeur
PT30M
Anijslikeur
Een heerlijk anijslikeur recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Evelien te Winkel-Schäfer
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
? personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Mijn moeder
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Anijslikeur te bereiden
- Citroen onder heet water wassen en met de rasp de
schil dun afraspen.
- Anijszaad, afgeraspte citroenschil, kandijsuiker en
kaneelstokje in een schone fles geven.
- Met vodka of doppelkorn opvullen en fles sluiten.
- Inhoud goed 6 weken laten trekken.
- Voor gebruik inhoud door fijn vergiet geven.
schil dun afraspen.
- Anijszaad, afgeraspte citroenschil, kandijsuiker en
kaneelstokje in een schone fles geven.
- Met vodka of doppelkorn opvullen en fles sluiten.
- Inhoud goed 6 weken laten trekken.
- Voor gebruik inhoud door fijn vergiet geven.
Jacky zegt:
Ik wil hem aan mijn zoon geven met de Kerst. Hij is dol op anijsmelk.
En dit is een volwassen variatie, zeg ik maar zo.
Ik hoop dat het mij gaat lukken, maar daar heb ik wel vertrouwen in.
Als je het leuk vind; houd ik je op de hoogte van dit proces.
Groetjes van Jacky