Recept
« Terug naar recepten
Aperol Spritz
PT5M
Aperol Spritz
Een heerlijk aperol spritz recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Aperol Spritz te bereiden
Doe in een groot wijnglas (of Aperolglas) enkele ijsblokjes, voeg daarbij 3 delen Prosecco, 2 delen Aperol en 1 scheutje spuitwater.
Werk af met een schijfje sinaasappel.
Werk af met een schijfje sinaasappel.
Mijn kookverhaal (Sofie Vermaut)
Echt, authentiek, gezelligheid en La Dolce Vita. Voorwaar, je waant je de eigenaar van een Italiaanse villa, een Vespa en een zonnige toekomst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Vinissima zegt:
Eerst op http://vinissimablog.blogspot.nl/2010/07/aperol-spritz-het-oranje-zomerdrankje.html en de nieuwe variant op http://vinissima.wordpress.com/2012/04/29/aperol-spritz-het-oranje-koninginnedagdrankje/
Maar geniet er rustig van!
Kennen jullie de nieuwste hit al? De HUGO! Ook met prosecco. Zie http://vinissima.wordpress.com/2013/06/24/villavinissima-tips-voor-fijnproevers-en-genieters-aperol-spritz-is-uit-hugo-is-in/
Njoy!
derbyke zegt: