Recept
« Terug naar receptenBereiding
Hoe Zomerse Rosé te bereiden
Vul elk glas voor 1/4 met cassis, vul aan met de rosé en roer goed door.
Snijd de halve sinaasappel in circa 8 partjes.
Voeg aan elk glas een sinaasappelpartje toe en een blaadje munt en roer nogmaals door. Voeg aan elk glas nog 2 ijsblokjes en de zomerse rosé is klaar om te serveren.
Doe de overige ingrediënten op bovenstaande wijze in een kan/karaf o.i.d. en iedereen kan nog een keer bijvullen.
Snijd de halve sinaasappel in circa 8 partjes.
Voeg aan elk glas een sinaasappelpartje toe en een blaadje munt en roer nogmaals door. Voeg aan elk glas nog 2 ijsblokjes en de zomerse rosé is klaar om te serveren.
Doe de overige ingrediënten op bovenstaande wijze in een kan/karaf o.i.d. en iedereen kan nog een keer bijvullen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Bobby zegt: